Curățim soba de funingine

       Dacă observați ca soba nu merge asa cum se cuvine una din cauze poate fi acumularea excesiva în canale a deșeurilor de funingine. Chiar ieri am curățit o soba și am scos din ea un sac întreg de 40 kg de funingine. Şi aceasta numai din canalele de la etajul doi. Soba nu a fost curățita timp de 5 ani.
   Am văzut sobe despre care se spune ca ele nu necesită curățire. Aceste concepții sunt prostești. Ca si metodele de curățire cu coajă uscată de cartofi sau nucă.  E ca și cum ai spune ca poți mânca fără să ai necesitați fiziologice. Ca metode profilactice da dar aceasta e alta treaba eu ma refer aici la cazuri grave când e ncesară  intervenţie chirurgicala deja nu mai poţi trata cancerul cu o iarbă numai prin eliminare din organizm.

 Mai degrabă cel care a construit  soba nu sa ostenit sa lase găuri sau uși speciale pentru curățire, motivând că nu este necesar. Mai nou la un obiect un meșter când a încleiat teracota a astupat ușile pentru curățare pe care eu le-am lăsat special.
 In concluzie curățiți soba si coșul de fum daca observați ca nu mai funcționează cum trebuie.

   Dacă nu știți cum apelați la specialist. Adică la mine tel. 069376146 -TUDOR. La fel pe aceasta pajina gasiti citeva sugestii cu privire la curatirea unei sobe in fumuri.

   In principiu nu e complicat dar veți avea nevoie de ceva instrumente mai ales pentru coșul de fum, și de un aspirator tehnic special pentru funingine.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

POSTĂRI POPULARE

Ce schema este mai buna pentru o soba

De ce coșul de fum face condensat

De ce nu trage soba ?