Soba buna la Orhei

Sa dorit la inceput o soba cu cuptor. Pe parcurs insa sa mai adaugat una la etaj si cosul de fum din caramida cu tuburi. Multumim lui Alexandru pentru rabdare, a trebuit sa astepte pana am finisat alta comanda. Cum arde se vede din video de mai jos.

Comentarii

 1. Arata bine soba. Felicitari. Pe viitor sa-i explici stapinului sa aprinda focul deasupra lemnelor si nu de desubt pentru ardere calitativa de la inceput pina la sfirsit. In rest e bine.
  O zi buna tuturor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Răspunsuri
  1. soba e facuta de dumitale? sunt interesat de ceva similar.poate dati un nr.de tel

   Ștergere
  2. "Observa ca lemnele au fost adaugate" - Daca au fost adaugate, atunci eu zic ca sunt cam multe si pina se vor aprinde ca sa fie o ardere calitativa va trece ceva timp. Din cite imi amintesc, cind focarul este folosit cu adaugare de lemne, stratul de combustibil trebuie sa fie de maxim 20-25cm, si nu toate deodata ci treptat pentru ca focul sa nu fie "inadusit' de multe lemne reci ci sa reuseasca sa treaca flacara prin ele. E o chestie aici si cu metoda de utilizare, deoarece o soba buna daca nu e utilizata corect nu va da rezultatele asteptate, iar unii au obiceiul sa invinuiasca sobarul. Deci, eu zic ca trebuie elaborata o instructiune de folosire a agregatului pentru ca toti sa fie multumiti de rezultat. Sanatate sa ne dea Dumnezeu.

   Ștergere
 3. 00 373 69376146 Unde doresti sa ridici soba Stelian?

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

POPULARE