Ultimele lucrari

soba la Togatin
 Suntem in sezonul de lucru si nu prea am timp pentru comentarii si alte lucruri in legatura cu saitul. Ultima vreme nici nu mai raspund regulat la email-uri. Dar astazi e zi de odihna si am zis ca trebuie facut ceva si pentru firma noastra. Iata cateva obiecte pe care le-am facut in ultimile luni.

barbequ la Schinoasa

Soba la Togatin sa facut dupa un prototip de soba moderna cu peretii dublati complet cu caramida refractara ea va fi finisata in alb si cu elemente de contrast.

Soba la Zolonceni
Barbequ initial sa dorit doar el apoi sau adaugat hota pentru plita si un canal la cosul de fum.Va fi finisat cu portelanat.

 La Zolonceni Criuleni soba cu cuptor si doua clopote se incalzeste pe toata suprafata si este amplasata intre trei camere, finisarea urmeaza a fi facuta de client dupa dorinta si placere.














Soba la Costesti
Soba de la Costesti  este cu usa mare cu cuptor
 si cu o laita ce se incalzeste. Soba incalzeste si doua camere la etajul doi.
Toate au fost testate si merg foarte bine chiar si cind afara sunt +30C.
Interesant lucru ca multe persoane se cam sperie
 cind aud de soba intr-o casa noua. Se considera ca soba este pentru cei saraci. Dragii mei astazi la preturile materialelor care le avem soba nu mai este pentru cei saraci dar chiar pentru cei instariti si bine instariti. Eu vorbesc de exemplu de o soba semineu  cu cuptor si etaj doi care poate incalzi 120-150 m2. Materialele pentru asa o soba se ridica la suma de  18-20 mii lei MD. Adaugati aici manopera si veti vedea ca soba este un lux pe care nu oricine si-l poate permite dar merita sa mentionam ca vorbim despre sobe cu randament inalt care se deosebesc mult fata de sobele simple de teracota sau cele tipice moldovenesti. Le multumim clientilor nostri care au inteles aceste diferente si au avut incredere in noi.

Comentarii

  1. Ce consum mediu, pe iarna, lemn de esenta tare (fag, stejar), in metri steri sau cubi, are o astfel de soba pentru 150 metri patrati?

    RăspundețiȘtergere
  2. cat costa o astfel de soba cu manopera cu tot?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

POSTĂRI POPULARE

Ce schema este mai buna pentru o soba

De ce coșul de fum face condensat

De ce nu trage soba ?