Soba la Cristesti raionul Nisporeni





O soba putin mai neobisnuita in sensul ca noi, nu prea promovam plitele cu cercuri din fonta. Eram

cam sceptic cu privire la ele probabil din cauza aspectului si al functionalitatii. Eu consider ca cuptorul incorporat e mai bun atunci cand e vorba de gatit. Dar in acest caz stapinii au insistat ca soba sa fie cu plita, desi intotdeauna se gaseste o butelie cu gaz si practic e mai comod sa gatesti la plita cu gaz, totusi sa spus:  " plita la tara, trebue sa fie".






Si trebue sa mai fe si cuptor si registru (zmeevik) si scaun care sa se incalzeasca.

Bine daca trebue sa fie, atunci sa fie.
Aceasta soba a fost construita de Andrei si Vadim mentionez acest aspect ca sa stiti ca nu toate sobele le fac eu singur noi deja de mai mult timp lucram in parteneriat si baetii de obicei se ocupa de proiectele care se afla la distanta mai mare.



Le multumim lui Sergiu si Angela pentru increderea acordata.

Comentarii

  1. Salutare Tudor.
    Eu am incercat sa folosesc focarul unei sobe cu plita pe care realizat-o vara trecuta in calitate de cuptor negru si da rezultat foarte bun. Desigur, focarul trebuie sa fie destul de larg si usa mare (asa cum la sobele tale de obicei). Al doilea cuptor ar putea fi alb. Zic ca e o idee de luat in considerare.
    Sa fim sanatosi si sa ne dea Dumnezeu succes in toate.

    Cu respect, Eduard

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut Tudor. Sunt foarte impresionat de lucrarile tale si as fi foarte interesat de o asemenea soba, numai ca eu nu ma pricep la acest lucru. Executati lucrari si pe teritoriul Romaniei? Sanatate si Doamne ajuta. Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru apreciere dar la moment lucram doar in rep.Moldova

      Ștergere
  3. Sunt foarte interesat de o asemenea soba cu serpentina pentru calorifere si sa aibe plita si cuptor, exact ca in poza dar fara acel scaun din partea dreapta. Am trimis si email dar fara raspuns. Imi puteti spune un pret aproximativ ? Am inteles ca lucrati si pe teritoriul Romaniei, (galati)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

POSTĂRI POPULARE

Ce schema este mai buna pentru o soba

De ce coșul de fum face condensat

De ce nu trage soba ?