Soba la Fântâna Mare Suceava

Am fost bucuroși sa lucram la acest proiect pentru d.Vasile și dna.Tatiana.  Sa dorit o soba șemineu amplasata intre living și bucătărie într-un loc bine prevazut. Totuși era o problema, exista deja un cos artizanal construit din cărămida de șamota, care cuplat la o soba în clopot cu registru avea sa curgă suta la suta. Sfatul nostru a fost alt cos, unul profesionist amplasat în alt loc, iar primul sa fie folosit pentru ventilare la bucătărie. Cam dureros dar corect și în timp o sa se vadă ca am avut dreptate.



De cos sa ocupat Leon Miclaus căruia ii mulțumim pentru colaborare ce am avuto nu doar odată. Un proiect reușit și ca aspect dar și ca randament are registru,cuptor și laița. In plus a fost montat și un boiler pentru apa calda. Mulțumim mult stăpânilor casei foarte ospitalieri și generoși într-un cuvânt nu am dus lipsa de nimic. Așteptam sa fie finisat poate atunci vom adaugă și pozele cu ideea de la care am pornit. Îmi place mult cum sa incadrat soba în interiorul casei.








Comentarii

  1. Salutare am vrea sa ne facem și noi o soba la fel ca asta dar fără registru.. Cam cât near ajunge mana de lucru și manopera suntem din Suceava.. Mersi

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

POSTĂRI POPULARE

Ce schema este mai buna pentru o soba

De ce coșul de fum face condensat

De ce nu trage soba ?