Curățim soba de funingine

       Dacă observați ca soba nu merge asa cum se cuvine una din cauze poate fi acumularea excesiva în canale a deșeurilor de funingine. Chiar ieri am curățit o soba și am scos din ea un sac întreg de 40 kg de funingine. Şi aceasta numai din canalele de la etajul doi. Soba nu a fost curățita timp de 5 ani.
   Am văzut sobe despre care se spune ca ele nu necesită curățire. Aceste concepții sunt prostești. Ca si metodele de curățire cu coajă uscată de cartofi sau nucă.  E ca și cum ai spune ca poți mânca fără să ai necesitați fiziologice. Ca metode profilactice da dar aceasta e alta treaba eu ma refer aici la cazuri grave când e ncesară  intervenţie chirurgicala deja nu mai poţi trata cancerul cu o iarbă numai prin eliminare din organizm.

 Mai degrabă cel care a construit  soba nu sa ostenit sa lase găuri sau uși speciale pentru curățire, motivând că nu este necesar. Mai nou la un obiect un meșter când a încleiat teracota a astupat ușile pentru curățare pe care eu le-am lăsat special.
 In concluzie curățiți soba si coșul de fum daca observați ca nu mai funcționează cum trebuie.

   Dacă nu știți cum apelați la specialist. Adică la mine tel. 069376146 -TUDOR. La fel pe aceasta pajina gasiti citeva sugestii cu privire la curatirea unei sobe in fumuri.

   In principiu nu e complicat dar veți avea nevoie de ceva instrumente mai ales pentru coșul de fum, și de un aspirator tehnic special pentru funingine.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare