Suber pentru cos din tuburi

In unele cazuri sunt nevoit sa caut solutii reiesind din situatia de la sol. In general in privinta suberelor sau cum le mai spune lumea cahle, la noi sunt multe modele si avem de unde  alege. Totus cele de pe piata nu mai corespund cerintelor si eu de exemplu sunt nevoit sa le  modific. Ar fi bine ca producatorii nostri sa se incordeze putin si sa inceapa producerea unor subere care sa corespunda si cerintelor noastre a sobarilor.


CE AM DORI
La moment singur sudez un capat de otel de 10 mm si in final ajung cam la acelas rezultat. Totus aceasta imi consuma ceva timp si efort, pe cand producatorii cred ca ar putea sa fac mult mai bine acet lucru si mai calitativ. Cred ca e clar ca aspectul se inbunatateste in acest caz iar functional nu mai ese afara suberul plin de funigine care miroase si arata ingrozitor.

CE AVEM LA MOMENT

Cum se vede din imagine nu necesita prea multe investitii implimentarea acestor schimbari. Intrebarea este care o va face primul. Stiu ca unii producatori mai intra pe blogul meu cu unii ma cunosc personal, dragii si scumpi producatori haideti sa ne bucuram de viata impreuna.... asa cum fac altii de peste dealuri.

Vedeti aici si aiciComentarii

Postări populare