Suber pentru cos din tuburi

In unele cazuri sunt nevoit sa caut solutii reiesind din situatia de la sol. In general in privinta suberelor sau cum le mai spune lumea cahle, la noi sunt multe modele si avem de unde  alege. Totus cele de pe piata nu mai corespund cerintelor si eu de exemplu sunt nevoit sa le  modific. Ar fi bine ca producatorii nostri sa se incordeze putin si sa inceapa producerea unor subere care sa corespunda si cerintelor noastre a sobarilor.


CE AM DORI




La moment singur sudez un capat de otel de 10 mm si in final ajung cam la acelas rezultat. Totus aceasta imi consuma ceva timp si efort, pe cand producatorii cred ca ar putea sa fac mult mai bine acet lucru si mai calitativ. Cred ca e clar ca aspectul se inbunatateste in acest caz iar functional nu mai ese afara suberul plin de funigine care miroase si arata ingrozitor.

CE AVEM LA MOMENT

Cum se vede din imagine nu necesita prea multe investitii implimentarea acestor schimbari. Intrebarea este care o va face primul. Stiu ca unii producatori mai intra pe blogul meu cu unii ma cunosc personal, dragii si scumpi producatori haideti sa ne bucuram de viata impreuna.... asa cum fac altii de peste dealuri.

Vedeti aici si aici



Comentarii

  1. Buna ziua, sunt din Curtea de Arges si ma pregatesc sa zidesc o soba de caramida traditionala. Cu plita, cuptor si vatra. Nu am mai facut pana acum asa ceva dar ma documentez de ceva vreme. Mesterii din zona nu se pricep decat la sobe clasice de teracota iar bugetul meu nu-mi ingaduie sa aduc mesteri din alte zone. Va cer sfatul in gasirea de subere de fonta. Cred ca am nevoiede trei bucati. In romania nu am gasit decat la doi comercianti si sunt f. scumpe (aprox. 50 euro bucata) si arata ca cel din fotografia pusa de dvs. Nici turnatoriile din romania nu au la vanzare decat plite si usi de soba/semineu. Rugamintea mea este sa-mi trimiteti datele de contact (adresa, email, telefon) ale unor producatori/comercianti de subere de unde va aprovizionati si dvs. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai ce sa va spun aici în rep. Moldova sunt peste tot. In orice magazin de materiale de construcții.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

POSTĂRI POPULARE

Ce schema este mai buna pentru o soba

De ce coșul de fum face condensat

De ce nu trage soba ?