Soba buna la Orhei

Sa dorit la inceput o soba cu cuptor. Pe parcurs insa sa mai adaugat una la etaj si cosul de fum din caramida cu tuburi. Multumim lui Alexandru pentru rabdare, a trebuit sa astepte pana am finisat alta comanda. Cum arde se vede din video de mai jos.

Comentarii

  1. Arata bine soba. Felicitari. Pe viitor sa-i explici stapinului sa aprinda focul deasupra lemnelor si nu de desubt pentru ardere calitativa de la inceput pina la sfirsit. In rest e bine.
    O zi buna tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Observa ca lemnele au fost adaugate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. soba e facuta de dumitale? sunt interesat de ceva similar.poate dati un nr.de tel

      Ștergere
    2. "Observa ca lemnele au fost adaugate" - Daca au fost adaugate, atunci eu zic ca sunt cam multe si pina se vor aprinde ca sa fie o ardere calitativa va trece ceva timp. Din cite imi amintesc, cind focarul este folosit cu adaugare de lemne, stratul de combustibil trebuie sa fie de maxim 20-25cm, si nu toate deodata ci treptat pentru ca focul sa nu fie "inadusit' de multe lemne reci ci sa reuseasca sa treaca flacara prin ele. E o chestie aici si cu metoda de utilizare, deoarece o soba buna daca nu e utilizata corect nu va da rezultatele asteptate, iar unii au obiceiul sa invinuiasca sobarul. Deci, eu zic ca trebuie elaborata o instructiune de folosire a agregatului pentru ca toti sa fie multumiti de rezultat. Sanatate sa ne dea Dumnezeu.

      Ștergere
  3. 00 373 69376146 Unde doresti sa ridici soba Stelian?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

POSTĂRI POPULARE

Ce schema este mai buna pentru o soba

De ce coșul de fum face condensat

De ce nu trage soba ?