Soba buna gătește bine

   Acesta postare pe blog este dedicata clienților noștri care au ales varianta de soba fără cuptor și acum regreta acest lucru.
 Ce sa va spun acum cuptor în soba nu mai putem monta dar este totuși o soluție care vine într-un fel sa va aline putin durerea. Exista posibilitatea sa gătiți direct în focar, pentru aceasta aveți nevoie de doar de câteva ustensile care le puteți confecționa singuri.
  De aceasta opțiune se pot folosi și cei care au cuptor dar vor ca carnea sa aibă un miros putin de fum de lemn și cu coaja aurie, pe mine aceasta ma motivat sa fac aceste experimente și veți vedea ce rezultate am obținut.
  Deci când e vorba de copturi,mici, supe ,sarmale și a. folosim cuptorul dar carnea care poate fi atârnata o coacem jos direct în focar. Eu am încercat si costita de porc și de oaie mai multe de toate pana ce mi-am dat seama ca ar fi bine sa filmez pentru clienți poate cineva încearcă.
  Important sa nu va grăbiți sa o puneți prea devreme trebuie sa fie cărbunii aproape stinși, altfel riscați sa nu coaceți bucata complet se va arde la suprafața dar înauntru nu.
 In plus cei care au coșul de fum fără tuburi numai din cărămida roșie as recomanda ca sa nu îndesiți cu acesta metoda. Si când deschideți ușa nu uitați de șuberul direct trebuie sa fie deschis.
  In rest încercați și pofta buna!


Comentarii

POSTĂRI POPULARE

Ce schema este mai buna pentru o soba

De ce coșul de fum face condensat

De ce nu trage soba ?