Soba cu semineu la Durlesti StasSarcina a fost sa incalzim doua camere jos si doua camere sus la etaj. Restul camerelor se vor incalzi cu ajutorul registrului (zmeevik) din inox.O alta cerinta - asemanarea la aspect cu un camin-semineu. Cu posibilitatea de a gati la gratar.

 De data aceasta focarul a fost facut sub inspiratia si influienta mesterilor Canadieni si SUA de la ultimul lor seminar 2012. Urmeaza ca soba sa fie finisata cu piatra si ridicat cosul de fum. Fara el nu am putut da foc dar cu siguranta va fi eficient aparatul si frumos. Stas ea seama cum il acoperi ma refer la aspect si trimitemi niste fotografii sa vada lumea.

Comentarii

  1. Buna ziua domnule Burac si felicitari pentru sobele create, eu sunt de profesie designer si pot spune ca au un look excelent chiar daca sunt masive, am o intrebare, de ce plasati registrul deasupra focarului?....majoritatea sobarilor care construiesc sobe de caramida spun ca amplasarea lui acolo influenteaza negativ arderea, eu sunt pe cale sa-mi construiesc o soba dar sunt nelamurit cu acest aspect, va multumesc.
    Gigi Gavrila
    Bucuresti, Romania

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

POSTĂRI POPULARE

Ce schema este mai buna pentru o soba

De ce coșul de fum face condensat

De ce nu trage soba ?