Registru in Samota

Mi s-a adresat o intrebare si nu doresc sa explic eu prea multe, cred ca nu se merita de inventat bicicleta - aceasta ar însemna pierdere de timp si scurtare de viata sa vedem ce si cum fac altii si deja de ceva timp.
Întrebarea era   "Buna seara!Va rog frumos sa ma imi da-ti un sfat in legatura cu o soba cu registru.Am tot cautat si nu gasesc nicaieri scris despre sobe cu registrul incadrat in samota adica sa nu fie direct la flacara in focar.Am inceput o soba si dupa focar am facut un pat de samota groasa iar acum vreau sa fac registrul din teava trasa cu diametrul de 20 groasa de 6.De ce? Pentru ca vreau ca dupa ce nu mai fac focul peste noapte sa am caldura de la samota pe care este asezat registrul o perioada de timp mai mare.Se paote asa ceva si daca nu ...de ce?Multumesc!"

Asa cum se observa mesterul foloseste totus si vasul de acumulare cred ca aceasta e metoda optima pentru obiectivul pe care il ai dar cam costesitor. In concluzie practica demonstreaza ca se poate totul dar acest totul uneori costa.POSTĂRI POPULARE

Ce schema este mai buna pentru o soba

De ce coșul de fum face condensat

De ce nu trage soba ?