CONSULTATIE

    
 În cazul în care ajungem la o înțelegere și lăsați avans pentru lucrarea programata, nu achitați taxa  pentru consultație, avansul intra în totalul pentru lucrări. Avansul constituie 200 euro, suma care o pierdeți dacă din diverse motive renunțați la lucrare.
Consultația Chișinău - 300 lei - aceasta sumă are rol de compensare pentru timpul pe care ar fi trebuit s-al petrec sâmbăta și duminica alături de familie, în plus aceasta taxa ma scapă ultimul timp de explicații și consultații fără perspectiva de a colabora mai târziu. Cu alte cuvinte eu vin explic cum și ce, iar clientul face lucrarea cu altcineva


           Consultația include;
 •    alegerea modelului de soba,  dimensionare cămin s.a.
 •    locul optimal de amplasare a obiectului
 •    lista materialelor necesare ( se face doar după avans)
 •    programarea se face (doar după avans) 
 •    deplasarea în raza mun. Chișinău gratis achitați doar consultația 300 lei md
 •    deplasarea în afara municipiului Chișinău 1,5 lei md transport
 •    Consultație  online, prin telefon WhatsApp - Viber - Telegram 
SUPLIMENTAR
 •    Contra plata suplimentar la solicitarea clientului se poate executa proiectul vizual al viitoarei sobe.
 •    Calcul termic necesar
 •    Calcul și dimensionare soba în program profesional AUSTRIA
Dimensiuni și poziționare
 

Comentarii

 1. buna..de ce soba este facuta din caramida?

  RăspundețiȘtergere
 2. Cărămida este unul din cele mai bune materiale pentru soba.

  RăspundețiȘtergere
 3. In cazul in care o locuinta este incalzita cu o singura soba in centrul casei, cum se asigura apa calda pentru menaj in locuinta?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu pufer - un vas mare in care se incalzeste si apa cada si caloriferile daca este cu doua contururi in plus sunt si cu incalzire electrica adaugatoare, cand soba nu functioneaza aveti asigurata apa calda.

   Ștergere
  2. Dece condensatul poate curge in casa?

   Ștergere
 4. Faceti si sobe din teracota (cafeli) ?

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu nu fac mai mult din considerentul estetic dar si cel financiar. Dar daca cineva ar pune mana pe o teracota de tip austriac. As face o astfel de soba cu mare placere. Ei au teracota mare, alba si foarte frumoasa.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna ! Puteti face rost de teracota de tip austriac? Si care e costul ei (bucata,ori m2) mersi !

   Ștergere
 6. La moment nu va pot da un raspuns concret dar lucrez la problema aceasta.

  RăspundețiȘtergere
 7. locuim la sat,la moment peste xotare,e posibil sa programam pentru luna august .Soba sa incalziasca doua camere.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E posibil dar detalii putem stabili telefonic 00 373 69376146

   Ștergere
 8. Daca Facem o consultatie la costul sobei si model.
  Si nu ma aranjaza costul acestei sobe.
  Este vreo problema daca ma refuz sa fac soba data.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Clar ca nu e nici o problema

   Ștergere
  2. Dar ultimul timp prefer sa distribui mai multă informație inclusiv costuri prin telefon, pentru-că atunci la fața locului sa rămână doar detaliile de programare și avans.

   Ștergere
 9. casa la moment este Ridicata si ma gindesc la un lucru important. cum sa incalzesc casa, si sa am si apa calda la baie. cu un consum de combustie cit mai mic

  RăspundețiȘtergere
 10. Bine multumesc.
  revin mai tirziu. cu un sunet.

  RăspundețiȘtergere
 11. Vreau sa mi fac o soba din tabla de inox pentru a incalzi un ciubar cu apa(asa numitul jacuzzi).Capacul sobei pe unde vin bagate lemnele este deasupra langa horn.Nu reusesc sa inteleg cum si pe unde trage aerul.Daca a ti putea sa mi faceti o schema va rog ca nu mai am idei.Cu stima Tony

  RăspundețiȘtergere
 12. Va salut
  Ma intereseaza ce fel de caramida folositi la constructia sobelor. Este caramida normala?
  De asemenea ma intereseaza ce fel de material folositi pentru a tencui soba in alb. Este o tencuiala speciala termorezistenta?
  Cu stima
  Ioan

  RăspundețiȘtergere
 13. Caramida speciala pentru soba, si tencuiala la fel. Era un articol pe tema aceasta vedeti prin arhiva.

  RăspundețiȘtergere
 14. Faceţi consultaţii şi în România?

  RăspundețiȘtergere
 15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa un plan mi-ar lua tot atat timp cat as ridica o soba. Pentru aceasta trebue ca prin ianuarie februarie sa nu eau comenzi si sa desenez la calculator. Nu, nu e reala treaba, aveti nevoie de un mester bun capabil sa improvizeze pe loc.
   Tot planul la mine e intotdeauna in cap si doar pentru client uneori fac cate o schita ca sa-si imagineze cum va fi in final.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

   Ștergere
 16. In primul rind asi dori sa Va aduc multumiri pentru munca depusa pe acest site. Am ramas profund surprinsa de profesionalizmul si usurinta cu care raspundeti la orice intrebare adresata. Am citit neintrerupt cred-ca mai mult de 2 ore....Cum credeti ati reusi sa ma ajutati si pe mine cu solutia ideala pentru casuta noastra 91 nivel+mansarda=220 m2). Multumesc anticipat!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru 220 m2 nu as recomanda sa va limitati doar la soba. Ar fi necesar si registru integrat, plus cazan (ardere inversa) pe undeva pe sait este un video cu astfel de aparat. Doar o soba se poate ispravi cu 150m2 cu conditia ca este si un clopot intre doua camere la mansarda.

   Ștergere
  2. La moment lucrurile sau mai schimbat, acum pot spune este posibil sa încălziți o casa de 220 m2 cu o condiție. Izolare și minimalizare maxima a pierderilor termice la casă. În acest caz nu este necesara sursa suplimentare ajunge doar o soba bune gândită.

   Ștergere
 17. Va multumesc pentru raspuns operativ si daca se poate am dori sa Va invitam pentru o consultatie. Ma anuntati Va rog daca e posibil. Multumesc anticipat!

  RăspundețiȘtergere
 18. buna ziua am o mare problema soba mea este proiectata pe gas acum fac cu lemne brusc deodata da tot fumul inapoi . tiraj exista si f bun care ar putea fii problema multumesc frumos

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Undeva pe acest blog este un articol sau chiar doua cu problema aceasta. Cautati si verificati cosul de fum.

   Ștergere
 19. sall....d-le Tudor as dori si eu daca se poate sa-mi dati o schita completa pt o soba care sa incalzeasca 2 camere in total 25-27 de mt patrati si daca e posibil sa-mi dati si niste masuratori,adica cat de inalta,lata si cat de mari sa fie fumurile eu as vrea sa o fac in doua clopote nu sunt un expert dar totusi sobele mele eu le-am facut cele vechi,va rog mult de tot sa dati citire acestui mes dar simai important RASPUNS

  RăspundețiȘtergere
 20. Buna ziua. Sunt din Sibiu Romania si datorita distantei mari nu cred ca-mi puteti executa personal o lucrare. M-ar imteresa o soba in clopote sau cu ardere inversa plasata intre bucatarie si sufragerie, cu alimentare din bucatarie si cu vedere la flacara din sufragerie. As dori totodata ca soba sa incalzeasca o baie o camera si un hol si sa-mi asigure necesarul de apa calda. Credeti ca puteti sa-mi oferiti consultanta online, contra cost binenteles?

  RăspundețiȘtergere
 21. Производите ли вы ремонт или, так сказать, модернизацию уже имеющихся печей?

  RăspundețiȘtergere
 22. buna ziua .ce soba meat recomanda pentru 130 da metri patrati casa

  RăspundețiȘtergere
 23. foarte tare mea placut soba de la orhei da eu as dori cu cazan daca e posibil la asa metraj

  RăspundețiȘtergere
 24. Ad vrea o soba ,care sa incalzeasca casa cu calorifere. Dar avem si incalzire la gas. CAM cit mar costa osoba 1,45pe2.50inaltimea. O vreau cit mai simpla,ca sa nu ne coste mult

  RăspundețiȘtergere
 25. Bună ziua! Aveți câțiva admiratori și în Brașov. După mai multe studii, am un prieten care face șeminee în clopote cu registru. Am în schimb o nedumerire. Soba se poate închide în partea de sus cu placă armată de beton? Dumneavoastră cum le închideți? Mulțumesc, O zi Bună!

  RăspundețiȘtergere
 26. Cum se inchide cu caramida? Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 27. Buna ziua,
  O intrebare as avea, cartonul folosit ca si rost de dilatare intre focar/constructia de samota si fatada sobei se va scoate cand se usuca mortarul, sa zicem la jumatatea constructiei, mutat mai sus si la finalizarea constructiei scos cu totul sau va ramane acolo permanent.
  In caz ca ramane, nu exista riscul de la temperaturile ridicate, in special in zona imediata a focarului, sa fumege, poate chiar sa se aprinda?
  Nu am gasit aceasta informatie explicit.

  Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu il scot. Dar chiar daca ramane nu e grav, il trage soba sau se carbonizeaza.

   Ștergere
 28. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 29. E putin de confuzie ma inteŕesa daca soba pt 2 etaje jos in bucatarie poate avea plita .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am sters comentariu precedent si acuma regret, era o perla trebuia pastrat. Se poate si cu plita. Dar din practica va spun ca clientii care au plita nu o folosesc. Va recomand cuptorul cu usa de sticla e mai practic in anumite privinte.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Buna seara! Daca se poate raspuns la asa intrebare:parintii puneau in mortarele pentru sobe sare de bucatarie pentru o trainicie mai mare-cum socotiti d-a, se merita?

   Ștergere
  4. Depinde de ce fel de argila folositi, daca argila deschisa la culoare cu caolina nu necesita si invers.

   Ștergere
 30. Buna ziua! Soba in 3 clopote este functinala? Am cabana inalta si ma gandesc sa fac 3 clopote, dar nu stiu daca o sa mai am tiraj ( sa nu se raceasca prea mult fumul). Ma gandeam sa fac 3 copote intr-o soba inalta de 5 m.
  Multumesc, anticipat de raspuns!

  RăspundețiȘtergere
 31. Imi cer scuze. Camera este inalta de 5 m soba (stil semineu) o sa aiba in jur de 3 m inaltime. Zid dublu. Am observat ca canalul de fum este in general jumatate de caramida, daca-l las o caramida intreaga este mai bine ?

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

POSTĂRI POPULARE

Ce schema este mai buna pentru o soba

De ce coșul de fum face condensat

De ce nu trage soba ?