Schimb de experientaAnul acesta a fost extrem de productiv si nu numai din cauza proectelor realizate despre care voi  scrie mai tirziu dar si datorita schimbului de experienta pe care l-am avut in august si septembrie cu Francis Lafuente si Andrei Lesan.

    Francis este sobar in Franta si este un impatimit al profesiei cum sa exprimat sotia lui Rodica.  Pentru mine a fost o adevarata revelatie discutia cu ei, am aflat multe lucruri ce tin de legislatie, garantie pentru lucrari  documentare. Am facut schimb de exerienta cine si ce ce materialele, accesorii foloseste. In Franta ei au si un magazin deci lucrurile merg bine si munca lor e aprecieata. Asa ca Francis JOS PALARIA si suces mai departe.


 Cu Andrei care locueste in Romania si e Basarabean de origene ne-am intalnit ceva mai tarziu si am avut o discutie la fel de productiva care chiar ne-a usurat ceva munca. Am descutat despre proiecte, preturi,  materiale si calcule. Printre altele la capitolul calcule Andrei este un adevarat specialist. Cea ce eu fac intuitiv el face constient si poate sa argumenteze, se vede clar facultatea de Politehnica facuta de el.

   In concluzie pot spune ca astfel de intalniri in care se imbogatesc ambele parti si mai ales fara a crea concurenta sau ceva resentimente sunt extrem de utile. Pe mine ma contacteaza multi ca sa-i invat una sau alta dar daca eu nu invat ceva in schimb e greu sa ma rupeti din munca. Si in mare parte ceia ce doriti sa invatati este pe acest sait, cine e cu ceva experienta in domeniu cu siguranta prinde rapid firul.                              
 Sanatate si multe realizari profesionale la toti sobarii!

Comentarii

POSTĂRI POPULARE

Ce schema este mai buna pentru o soba

De ce coșul de fum face condensat

De ce nu trage soba ?